Openingsuren
Restaurant:

1 april t/m 31 december

maandag en dinsdag zijn rustdagen

op feestdagen geopend

juli & augustus geen rustdagen

 

De Drauradweg/-fietsweg is 460 kilometer lang en loopt vanuit de Dolomieten door een omvangrijk merengebied in  Karinthië  tot in het Sloveense  Marburg.

Families genieten vooral van de idyllische fietsroute door het Rozendal met een sprookjesachtig uitzicht over de Karawanken. Voor uw pauzes  is er een waaier aan mogelijke eetgelegenheden in de vorm  van traditionele tavernes en restaurants langs de fietsroute . Tussendoor wordt u door ongerepte  meren uitgenodigd te rusten of  te genieten van een verfrissend bad.

Vele gemarkeerde mountainbike-routes bieden u de mogelijkheid de bergen per fiets te beklimmen. Als u de top bereikt en de zon schijnt, zal u beloond worden door een uniek panorama over de Karawanken.

 

Fietsen - ontspannend of sportief
Drauradweg/-fietsweg: Villach-Völkermarkt

De Drauradweg/-fietsweg leidt u grotendeels  via goed berijdbare  damwegen door het betoverende Rozendal. Indrukwekkende rotsen, burchten en meren zorgen voor afwisseling in het landschap. Een highlight op dit gedeelte van de tocht  is, onder andere  Ferlach, de stad van de geweermakers ambacht van de kolveniers, aan welke  men gewoon niet voorbij mag rijden.

More information about the Drau Cycling Route

Apps für iOS und Android:

© 2013 Denise Juritz | Design: indirio.com | Impressum

office@camping-juritz.com